E-paper digitaliseer met uw klant mee

E-paper

Het leesgedrag in Nederland verandert in een hoog tempo door de digitalisering. Traditionele communicatievormen veranderen in elektronische mediadragers. Tablets en smartphones zorgen ervoor dat digitale publicaties een zeer belangrijke rol in de toekomst gaan spelen. Trendy gadgets worden betrouwbare readers met hoge capaciteit qua snelheid en reproductiemogelijkheden. Het is succesvol en effectief. Blijf dus niet stilstaan maar digitaliseer en groei mee met uw doelgroep.
Dit kan met een E-paper van Banche & Co. .

Een E-paper is een elektronische of anders gezegd een digitale brochure of magazine. Het is een scramble van het traditionele drukwerk. Het wordt gemaakt in HTML5 en Flash en heeft de functionaliteit van een webpagina, maar repliceert beter de lay-out/vormgeving. Dit stelt gebruikers in staat om de allerbeste ervaring op te doen op iPhones, iPads, Android en andere mobiele apparaten, waar en wanneer ze willen. Opgepept met bewegende beelden en audio met een hoog contrast en leesbaarheid. Deze technologie is zeker een eyecatcher.

Banche & Co. biedt drie verschillende uitvoeringen van e-papers aan die naar behoefte ingezet kunnen worden. Elke uitvoering is met succes getest en sommigen e-zines bestaan al zes jaar.

 

Posted on 4 March 2015 in Nieuws

Share the Story

Leave a reply

Back to Top