Twitter

Twitter is een gratis internetdienst van maximaal 140 tekens.
Twitter is een internetdienst waarmee gebruikers korte berichtjes van maximaal 140 tekens publiceren. Het is een sociaalnetwerksite waarop men zichzelf, zoals bij o.a. Facebook, een profiel kan aanmeten.

Met Twitter kunnen mensen je volgen. Hierdoor blijven zij op de hoogte van het nieuws dat je brengt. Ook kun je zelf mensen volgen en zo op de hoogte blijven van hun nieuws. In augustus 2011 waren er in Nederland ongeveer een miljoen actieve twitteraars actief. Twitter zelf geeft aan dat er in september 2011 honderd miljoen actieve gebruikers zijn. Dit aantal groeit nog steeds.

Je kunt jezelf en je bedrijf goed zakelijk profileren. Het is een makkelijke manier om korte boodschappen over je bedrijf te delen met anderen. Ook kun je met Twitter makkelijk digitaal in contact treden met anderen; reageren op berichten of berichten doorsturen naar je eigen netwerk van volgers.
Door actief aanwezig te zijn en regelmatig nieuws te brengen, te reageren en in ‘gesprek’ te gaan met mensen kan Twitter bijdragen aan zaken zoals: naamsbekendheid of expert status. Door te luisteren wat er op twitter wordt gezegd, kun je ook actief leads genereren.
Als bedrijf kun je dit prima gebruiken als digitaal communicatiemedium.

Zo is het mogelijk om op het juiste moment een korte sterke boodschap neer te zetten voor uw targetpubliek.
Of u nu klanten in de financiële, ICT- of in de medische markt heeft, of dat uw vakblad net een belangrijk verhaal wil versterken door een trending topic te generen, of u weet niet wie geïnteresseerd is in uw boodschap? Door een tweet komt u er snel achter.
Laat Banche & Co. u helpen door uw tweets van goede markrelevante content te voorzien, waardoor u net die nieuwe klantengroep aanboort die voorheen niet binnen uw bereik lag.

Neem anders een voor proefje op de tweeds van Banche & Co. op https://twitter.com/BancheCo

 

Posted on 4 March 2015 in Nieuws

Share the Story

Leave a reply

Back to Top